23948sdkhjf

”Vi har ett glasberoende”

Låt dig förtrollas … när du för första gången tar en glasflakong i handen och inser att glas är mer än bara glas. Här finns en tradition vars ursprung är från en tid långt innan någon doft av glamour. Den har en helt egen magi som förtrollar människor världen över.

Med glastillverkning i familjen så långt tillbaka som 1523 är Heinz-Glas Group idag en av de ledande tillverkarna av glasflakonger och kapsyler för parfym- och kosmetikaindustrin. Denna portfölj förstärks också ytterligare av vårt omfattande utbud av plastlock, förslutningar och tillbehör från Heinz-Plastic.

– Entreprenörsvision och välriktade investeringar har bidragit till vår framgång på den internationella förpackningsmarknaden. Inom ett nätverk som omfattar tyska sajter såväl som andra sajter över hela världen, utvecklar, producerar och förfinar vi kompletta förpackningslösningar, som distribueras över hela världen via företagsägda dotterbolag eller agenturer – allt från en enda källa, säger Izabela Zbrzyzna, Marketing på Heniz-Glaz.

I sin kärnkompetens fokuserar Heinz-Glas Group särskilt på den interna utvecklingsdivisionen och formkonstruktionsenheten samt den senaste produktions- och raffineringstekniken.

– Tack vare vår innovativa styrka, konsekventa fokus på kvalitet och sist men inte minst, vår försiktiga internationella investeringspolicy, har koncernen en god position lokalt och globalt för framtiden.

– Oavsett om det är kristallvitt eller färgat glas... lyxiga flakonger med exceptionell design i en helautomatisk produktionsprocess - Heinz-Glas är din partner!, avslutar Izabela.


Monter: F02:19

Artikeln är en del av vårt tema om SCANPACK 2022.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078