23948sdkhjf

Ranpak blir värd för PACK@lunch

Ännu ett PACK@lunch att se fram emot i höst.

Ranpak, specialiserad på end of line lösningar för paketering av gods, är värd för PACK@lunch i höst. Företaget, listat på New York-börsen, är ett världsledande företag, inom utrustning och förpackning för paketering av gods. Företaget riktar sig särskilt mot e-handeln i sitt PACK@lunch och för den som är en del i den värdekedjan rekommenderas genast att anmäla sig till kostnadsfria PACK@lunch, som kan följas såväl fysiskt på plats som online.

En av de stora utmaningarna för e-handeln är lönsamhet i uppfyllelseprocessen. Manuell arbetskraft är inte bara kostsamt utan kan också vara svår att rekrytera i tillräcklig omfattning. En lösning för att både öka genomströmningen av packade varor och kvaliteten på utförda order är att automatisera så långt det är möjligt. Här presenterar Ranpak flera smått revolutionerande koncept utvecklade särskilt för e-handeln.

PACK@lunch modereras som alltid av Packmarknadens långvarige externa medarbetare Per-Stefan Gersbro. Anmälan är nu öppen och som vanligt är det först till kvarn som gäller. Kom ihåg att anmäla dig med rätt länk! Till närvaro på plats eller till webinar online.  

PACK@lunch med Ranpak

Tid: 28 oktober, 11:30 - 13:00

Plats: Elite Savoy Hotel, Norra Vallgatan 62, Malmö

Pris: Seminariet är kostnadsfritt

Länk till PACK@lunch! 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095