23948sdkhjf

FrontPac fyller 40 år!

1982 grundades SydPac, föregångaren till dagens FrontPac, som under 40 år har vuxit och nu är marknadsledande inom offsettryckta kascherade förpackningar. Under dessa år har flera förvärv gjorts, bland annat av Gefle Kartong och Display, samt flera större investeringar i produktionen.

Målet har alltid varit att säkerställa att FrontPac kan erbjuda sina kunder en modern och väl utrustad maskinpark som möter kundernas behov. Det finns dessutom ett genomgående hållbarhetstänk som FrontPac strävar efter att förbättra varje år.

De tidiga satsningarna på bland annat biogas, den återvinningsfokuserande hanteringen av spillmaterial samt den senaste investeringen i solceller har resulterat i att de kan erbjuda sina kunder miljömedvetna förpackningar med lågt klimatavtryck.

I år firar FrontPac 40 år och detta vill de fira tillsammans med besökarna på Scanpack med en stor fest i sin monter! Förutom att bjuda på bubbel och andra festligheter kommer de även visa upp flera av de förpackningar som producerats åt en varierande kundkrets – allt från industriförpackningar till bag-in-box samt förpackningar inom e-handel.

– Besökaren kommer få se att en miljömedveten förpackning inte innebär en tråkig förpackning. Välkomna till vår monter på Scanpack!, hälsar Louise Löfdahl med flera på Frontpac.
Monter D01:20

Artikeln är en del av vårt tema om SCANPACK 2022.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093