23948sdkhjf

Maskinjätte presenterar nya agenter

En maskinjätte inom produktinspektion och kontrollvägning presenterar sig för den skandinaviska publiken på Scanpack. Fortress Technology kommer under mässan att tillkännage en expansion av sitt nätverk för försäljning och service i Skandinavien.

– Vi har sett en fortsatt tillväxt för Fortress inspektionsutrustning i hela Skandinavien.  Att ha en mer robust leveranskedja gör att vi kan öka maskintillgängligheten, anpassa designen så att den passar med befintliga layouter för utrustning för livsmedelsbehandling och förpackningslinjer och minska kundernas ledtider, säger Phil Brown, vd för Fortress Technology Europe.

För att möta den ökade efterfrågan på vad Fortress anses vara en nyckelmarknad har företaget valt ut flera nya erfarna förpackningsmaskinsspecialister i regionen. På mässan kommer Fortress därför att tillkännage flera nya strategiska partnerskap i Skandinavien.

På mässan visar Fortress flera maskiner ur sitt sortiment med hygienisk design, konkurrenskraftigt prissatta och högpresterande för kontroll av föroreningar. Installationer man förväntar sig ska finnas ett intresse för bland besökarna på Scanpack är bland annat:

  1. Hur man installerar en metalldetektor ombord på ett fiskefartyg.
  2. Integrering av Slimline Gravity Metal Detectors i snabbt strömmande ingrediens- och snacksförpackningslinjer
  3. Hur man upprätthåller hygienisk rörledningsstandard i processlinjer för kött-, mjölk- och andra flytande och viskösa produkter.
  4. Kontrollera om det finns metallföroreningar och minska giveaway i förpackade livsmedel med den prisbelönta Raptor Combi.

Fortress Technology har nyligen installerat sin 10 000:e metalldetektor. Företaget är känt för den höga tillförlitligheten hos sin utrustning för livsmedelskontroll, som byggs att hålla i mer än 20 år. 

Monter A03:60

Artikeln är en del av vårt tema om SCANPACK 2022.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Proseal firar 25 år av framgångar
Formsprutning av glas under utveckling
Ny rysk PET-fabrik tar form
FTI avvecklas: Nytt bolag ska möta framtidens krav på producentansvar
Till kedjorna: Sälj mer förpackningsfritt
Rottneros kvartalsrapport "Turbinhaveri minskade resultatet"
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Plastforum SE
Recycling

Sänd till en kollega

0.125