23948sdkhjf

Walki tar in Paptic

Walki Group blir distributör och konverterare av Paptic-material.

De finska företagen Paptic Ltd och Walki Group har ingått ett strategiskt partnerskap för distribution och konvertering av det förnyelsebara materialet Paptic. Walki blir därigenom är den första exklusiva distributören för Paptic-material.

Med avtalet vill Paptic öka tillväxttakten och på ett mer kraftfullt sätt nå ut till kunder globalt. Walki och Paptic delar ett starkt engagemang för hållbarhet, vilket låg till grund för samarbetet, menar parterna.

– Vi är övertygade om att vårt partnerskap med Walki avsevärt kommer att förbättra vår servicenivå, förbättra materialtillgängligheten och också öka utbudet av konverterade Paptic-material tillgängliga på marknaden, säger Katja Jokiaho, Chief Sales Officer, Paptic Ltd.

– Walki har goda förutsättningar att leverera ett brett utbud av konverteringslösningar och vi är mycket glada över att kunna erbjuda dem hela vårt utbud av hållbara material. Jag vill tacka Walki-teamet för enkla förhandlingar och jag ser fram emot vårt samarbete. Vi ser att Walki är en idealisk global partner för oss för att driva vår tillväxt under de kommande åren.

– Walki är glada över att inleda samarbetet med Paptic. Kombinationen av Paptics unika, hållbara material, tillverkat av förnybara träfibrer, och Walkis erfarenhet av barriärer, värmeförsegling och tryckning öppnar många intressanta nya applikationer, till exempel inom plastersättning. Samarbetet är en viktig del av vår framtida innovationsplattform för nollavfall, säger Marko Siltala, EVP, Industrial Packaging.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Interpack har laddat om
Smurfit Kappa tar storslam i WorldStar Awards
Unik forskning för hållbara förpackningar
Förpackningar drabbas av ytterligare pålagor
MM Eson Pac rustar för ökad produktion
Proseal firar 25 år av framgångar
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Plastforum SE
Recycling

Sänd till en kollega

0.172