23948sdkhjf

Experter på tester

Eurofins Product Testing är specialiserade på rådgivning och testning av alla typer av material i kontakt med livsmedel (FCM). Med ett nätverk av över 800 labb erbjuder Eurofins stolt lösningar för globala förpacknings- och FCM-testningsbehov.

– Våra engagerade experter håller sig kontinuerligt uppdaterade om nya trender på marknaden och hjälper till att säkerställa att produkterna följer gällande lagstiftning och är säkra för konsumenterna, säger Jeanette Kriegbaum Pedersen, Analytical Service Manager.

– Vårt FCM-team erbjuder ett unikt tillvägagångssätt som förenklar komplexa efterlevnadsprocesser för FCM, genom att hjälpa till att skapa de mest effektiva skräddarsydda testplanerna som garanterat är i full överensstämmelse med relevant lagstiftning. I vår monter träffar ni våra duktiga experter om lagstiftning och FCM-testning som gärna berättar mer.

Eurofins erfarna konsult Mette Damgaard Kristensen kommer också att hålla två presentationer på mässan, som naturligtvis är kostnadsfria att lyssna på:

Torsdag 6/10: Överensstämmelsetestning av material i kontakt med livsmedel gjorda av naturliga och återvunna material – hur säkerställer vi konsumenten?

Fredag ​​7/10: Bevisa överensstämmelse för material i kontakt med livsmedel med ett minimum av tester

Monter E01:09

Artikeln är en del av vårt tema om SCANPACK 2022.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
ABB öppnar huvudkontor i USA för förpackningar
Smurfit Kappa lanserar ny kran för bag-in-box med öppningsskydd
MDO-film för flexibla förpackningar
Så många får gå från Stora Enso
Många källsorterar, men mycket hamnar fel…
Framtidsprodukten för Algol stavas RFF
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078