23948sdkhjf

Miljösmarta emballage

Vad betyder hållbarhet för dig? För Wellplast AB är det en naturlig del av verksamheten eftersom hållbarhet genererar vinster i alla led.

Genom att vara rädd om resurser, skapa produkter med brett användningsområde, lång livslängd och som är 100 procent återvinningsbara till nya produkter, skapar Wellplast miljösmarta emballage med en cirkulär materialanvändning.

– Vår möjlighet att utveckla långsiktiga lösningar i nära samarbete med kund har gett oss stor förståelse för hur produktionsflödet fungerar, säger Fredrik Hansson, säljchef på Wellplast AB.

Wellplast AB levererar förpackningsmaterial och transportemballage för kunder med högt ställda krav och är en uppskattad leverantör till bolag över hela Europa.

– Innan ni bestämmer vilket transportemballage ni ska välja nästa gång, till exempel trä, stål, papper eller plast så kontakta Wellplast AB för ett hållbart alternativ, säger Jonas Friberg, VD. Att vår service är kostnadsfri visar att vi tror på det vi gör.

– Ytterligare en miljömässig fördel är att vi erbjuder ett återköpsprogram där vi köper tillbaka de använda förpackningarna vid end-of-life, berättar Fredrik Hansson. Redan funktionerna i returflödet innebär stora miljöfördelar och genom att återvinna materialet för tillverkning av nya produkter kan vi sluta cirkeln, avslutar han.

– I vår monter på Scanpack visar vi vårt breda sortiment av möjligheter och berättar mer om vårt återköpsprogram och den cirkulära ekonomin.
Monter C04:02

Artikeln är en del av vårt tema om SCANPACK 2022.

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095