23948sdkhjf

Din hållbarhetspartner på Scanpack

Duni Group är en internationell och marknadsledande koncern med varumärkena Duni och BioPak. Duni tar fram hållbara och innovativa koncept för det dukade bordet och take away med produkter som kännetecknas av hög kvalitet, smart design och hållbara material.

På ScanPack kommer Duni att demonstrera sitt förslutningskoncept Duniform, där kvalitet, enkelhet och säkerhet är de främsta egenskaperna.

– Konceptet passar dagens hygienmedvetna värld och ger tillgång till allt som behövs för att kunna arbeta både säkrare, smartare och säkerställa att dina kunder får en fantastisk upplevelse. Duniform ger även tillgång till utmärkt lokal support och ett marknadsledande urval av formar, filmer, maskiner och miljömedvetna material. Duniformkonceptet är skalbart och är en förseglad förpackningslösning som kan växa med ditt företag, säger Marcus Johansson, Marketing Campaign Specialist, Duni.

Duni Group vill skapa ett hållbart Goodfoodmood överallt där vi människor arbetar med och umgås kring mat och dryck – på finkrogen, kvartershaket, affärslunchen, i hotelloungen, på festivalområdet och alla de olika tillfällen vi är på språng. – Våra kvalitativa produkter och praktiska lösningar finns i kök och serveringar världen över och tillsammans med våra kunder delar vi och sprider kompromisslös kärlek till kulinariska upplevelser, säger Marcus Johansson.
Monter: D02:12

Artikeln är en del av vårt tema om SCANPACK 2022.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094