23948sdkhjf

JS Teknik tar in ny agentur

PurPak går in på den svenska och norska marknaden i samarbete med JS Teknik AB. På Scanpack 4-7 oktober 2022 lanseras ett spetssortiment av form-fill-seal-påsar till PurFlow Compact i4.0 HFFS flow wrapper för den svenska och norska marknaden.

PurPak ingår partnerskap med JS Teknik AB på den svenska och norska marknaden. Tillverkaren av förpackningsutrustning för industri 4.0 kommer att visa upp sin Edge Compact i4.0 VFFS-bagger i JS Tekniks monter.

PurPak arbetar för närvarande med en lång rad kunder i Europa och USA inom livsmedelsindustrin för att förbättra OEE-linjens prestanda tack vare innovativa tekniska designfunktioner och PurPaks avancerade industry 4.0-funktioner.

Kunder som överväger att gå över till mer hållbara material inklusive 100 procent papper kan träffa teamet på mässan för att diskutera kundcase, liksom många alternativ för hållbara material som nu kan köras på PurPaks påsar och flowrappers.

– Du som besökare till ScanPack är välkomna att njuta av en kaffe i JS Tekniks monter och diskutera de senaste innovationerna inom hållbara material och i4.0-förpackningsutrustning, inklusive att se Edge Compact i aktion, säger Guy Levy, direktör, PurPak.

– Vi är mycket glada över att ställa ut på vår första mässa i Sverige med våra partners på JS Teknik och ser fram emot att visa Edge Compact på ScanPack. Vi är stolta över den feedback vi får från våra kunder om PurPaks  i4.0-maskinlinje  och glada över att få in denna teknik i Sverige och Norge med JS Tekniks utmärkta tekniska kapacitet.
Monter B02:66

Artikeln är en del av vårt tema om SCANPACK 2022.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094