23948sdkhjf

Lådor och etiketter

Boxes & Labels är en sammanslagning mellan företagen Specialwell AB och Boxon Production AB (tidigare Beab Etikettsystem AB). Det nya bolaget bildades den 31 mars i år.

Specialwell är specialiserade på produktion av wellpappförpackningar. Fabriken ligger i Olsfors och har omkring 30 anställda. Boxon Production är en etikettproducent med tryckeri och kontor i Borås med cirka 35 anställda. Före sammanslagningen hade bolagen ungefär lika stor omsättning och den var tillsammans 135 miljoner kronor 2021.

Erika Wernersson är Affärschef på Boxes & Labels.

– På Boxes & Labels brinner vi för att förändra och skapa hållbar tillväxt för våra kunder. Vår styrka är att skapa kundunika lösningar för förpackningar i wellpapp med olika typer av märkning. Tillsammans hittar vi smarta lösningar och kombinerar förpackningar och etiketter till ett helhetserbjudande. Vi är en samarbetspartner som har hög specialkompetens för effektiv produktion, konstruktion och design av både förpackningar och etiketter. Lägg sedan till programvaror för såväl utskrift som spårning och vi är ett självklart val, säger Erika Wernersson.
Monter E04:20

Artikeln är en del av vårt tema om SCANPACK 2022.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109