23948sdkhjf

Allt i förpackningar

Berlin Packaging är en världomspännande förpackningsleverantör med ett stort urval förpackningar i sin portfölj, allt från glas-, plast- och metallbehållare med tillhörande förslutningar. Med 100 plus års erfarenhet i förpackningsbranschen, över 2 200 anställda och ett globalt nätverk av leverantörer och lager erbjuder Berlin Packaging det mesta i förpackningsväg till sina kunder.

Som en One-Stop Packaging Shop erbjuder man så väl design, innovation, tillverkningstjänster och kundlösningar för alla förpackningsbehov.

– Ett dedikerat team jobbar med ett ta fram de senaste och mest lämpliga förpackningslösningarna för kundernas behov. Vi letar ständigt efter de bästa leverantörerna för förpackningar i glas, plast, och metall med tillhörande förslutningar av högsta kvalitet, och erbjuder mer än 50 000 artiklar. Vi optimerar lagring, hantering och frakt med hjälp av ett omfattande distributionsnätverk bestående av 130 plus platser och ett förstklassigt lagerhanteringssystem, säger Judy Weijns, Marketing Events Specialist.

Berlin Packaging etablerade sig i Europa 2016 och har sedan dess expanderat snabbt genom förvärv. 

– Vi arbetar med företag av alla typer, former och storlekar för att möta kunders förpackningsbehov. Vårt erbjudande täcker många olika slutprodukter; dryck, mat, personlig hygien, doft, skönhet, OTC, näringstillskott, industriprodukter och husdjursvård.

Monter F02:91

Artikeln är en del av vårt tema om SCANPACK 2022.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.156