23948sdkhjf

Säckfyllare siktar globalt

Veteranerna Vebe Teknik AB kommer till Scanpack med det senaste inom hygieniska säckfyllare.

Det småländska företaget – som nyligen firade 100-årsjubileum! och som har medverkat på Scanpack sedan 1970-talet – har positionerat sig som marknadsledande bland säckfyllare med höga krav på teknik, hygien och rengöring.

Till mässan plockar de med sig sitt modulbaserade system Autopac Easy Clean. Autopac är en helautomatisk säckfyllare som kan pusslas ihop på en mängd olika sätt och som kombinerar innovativa hygienlösningar med den senaste tekniken.

– Vi har jobbat fram flera spännande förbättringar i år. Bland annat presenterar vi vår nya push&pull-teknik, som begränsar dammspridningen med hjälp av kontrollerade luftströmmar, berättar företagets VD John Albinsson.

Vebe Teknik är inne i ett viktigt generationsskifte. 2020 såldes företaget till investmentbolaget Karnell, och nu är planen att man ska dubbla omsättningen inom fem år.

Företaget exporterar idag till länder som Australien, Sydkorea och Turkiet, men Vebes nya försäljningschef Tony Douhàn ser goda möjligheter att ta ännu större plats globalt.

– I takt med att mat- och läkemedelsindustrin runt om i världen ställer högre krav på hygien har Vebe hittat en vinnande nisch. Vi ligger i täten inom hygien, och kombinerat med vår mångsidiga säckfyllare har vi potential att nå väldigt många nya kunder.

Monter B04:40

Artikeln är en del av vårt tema om SCANPACK 2022.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.428