23948sdkhjf

Blir ny global säljchef

Niklas Rosenkvist har rekryterats av Gaia biomaterials AB för att leda den fortsatta internationella expansionen av företaget som ny global säljchef.

Niklas Rosenkvist har en gedigen bakgrund inom försäljning av polymer- och förpackningslösningar på internationell nivå. Han kommer närmast från en tjänst som säljchef på plasttillverkningsföretaget RKW Sweden i Helsingborg.

– Vi känner Niklas sedan lång tid tillbaka och har alltid varit imponerade över den professionalism och förståelse för vår verksamhet och bransch som han uppvisat. Med honom på plats i vår organisation har vi adderat ytterligare en nyckelposition till företaget och en katalysator för försäljningstillväxten, säger Gaias VD Peter Stenström.

Som global säljchef kommer Niklas Rosenkvist att leda Gaias försäljnings- och marknadsorganisation, samt ansvara för kontakten med företagets nyckelkunder.

– Det här jobbet innebär en unik möjlighet att få vara del av något som har potentialen att förändra en hel industri, kommenterar Niklas Rosenkvist, som tillträdde sin nya tjänst den 1 augusti.

Helsingborgsbaserade förpackningsföretaget Gaia BioMaterials utvecklar och tillverkar biologiskt nedbrytbara och komposterbara material baserade på förnybara råvaror. De patentskyddade produkterna marknadsförs under varumärket Biodolomer och används även till engångsprodukter som avfallspåsar och förkläden inom vården.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126