23948sdkhjf

Smurfit Kappa på höstturné

Svenska Smurfit Kappa följer upp sin framgångsrika turné bland kunder ut i landet med ytterligare en rundresa i höst för att informera om bland annat EU:s gröna regelverk, förpackningar och hur detta förändrar dagens spelplan.

Syftet med the EU Green Deal är att göra Europa till världens första klimatneutrala kontinent. För att lyckas skapa en klimatneutral, cirkulär och inkluderande framtid ställer det höga krav på oss alla att agera - och att göra det nu, menar Smurfit Kappa.

–  Vad gäller förpackningar finns det bara en väg att gå - att se till så att materialet kommer från naturen, kan återvinnas och återanvändas så många gånger som möjligt och därefter brytas ner på ett biologiskt naturligt sätt. Det är också avgörande att tillverkningen sker utan utsläpp eller föroreningar, säger Mariette Lindsjö, Sälj Marknads & Innovationsdirektör som leder turnén i landet.

– Alla som arbetar med produkter som förpackas behöver känna till den förändrade spelplanen för att ha möjlighet att ställa om och finna alternativa lösningar.

 

Dessa dagar och platser finns att välja på:

 21 oktober     Stockholm  kl 08.00 - 10.00

26 oktober      Eslöv          kl 10.00 - 12.00

17 november  Oslo           kl 10.00 - 12.00

24 november  Göteborg   kl 09.30 - 11.30

Anmäl dit intresse redan idag och få mer information om programmet längre fram eller hör av dig till din kontakt på Smurfit Kappa för att reservera en plats.

Läs mer och anmäl intresse!

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078