23948sdkhjf

ScanStar-vinnare 2022 korade

Den nordiska förpackningstävlingen ScanStar har korat sina vinnare. Värd för årets ScanStar är i år  Norges Emballageförening och prisutdelningen kommer att ske på Emballasjedagene i Sandefjord den 10 november.

Totalt har 17 tävlande bidrag erhållit utmärkelsen ScanStar vilket ger dem en möjlighet att fortsätta tävla om en WorldStar, i den internationella tävlingen arrangerad av World Packaging Organisation, WPO.

I årets ScanStar fanns ett brett utbud av förpackningslösningar. Totalt deltog 29 tävlande bidrag som skickats in för bedömning av en mycket kompetent jury. Förpackningarna omfattade allt från logistik, mat- och dryck, presenter till displayer från både stora och små företag i branschen.

– Alla bidrag höll en hög kvalitet, så juryn hade ett tufft jobb med att utse vinnarna, säger Per-Øyvind Wister Nordberg, juryns ordförande.

ScanStar är som sagt en nordisk förpackningstävling som hålls årligen sedan 1969 av Scandinavian Packaging Association SPA. Tävlingen är öppen för alla förpackningar som designats, konverterats eller använts i något av de nordiska länderna.

Alla vinnarna presenteras på ScanStars hemsida. Klicka Här!

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Förpackningsmässa i Shanghai öppnar igen
Lumene, UPM och Sabic i samarbete kring ny förpackning
Ny robotutbildning ska överbrygga kunskapsklyftan
SHI tror fortsatt starkt på helelektriska maskiner
Förhandlingar i Paris: ”Stort ögonblick”
Färdplan för morgondagens plastförpackningar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078