23948sdkhjf

Framtidens förpackningar med lågt klimatavtryck

Hög kvalité och brett sortiment i kombination med ett av marknadens lägsta CO2-avtryck och återvinningsbart material. Där har ni Treform Packaging AB.

 – Vi är stolta över att Treform Packaging AB levererar framtidens förpackningar med marknadens kanske lägsta klimatavtryck, säger VD Thomas Olsson.

 Treform Packaging AB tillverkar sina livsmedelsförpackningar lokalt. All produktion, från granulat till produkt och även återvinningen av spillmaterial sker största del i Skåne.

– Det är en självklarhet för oss att leverera hållbara produkter, fortsätter Olsson.

– All produktion sker inom en timmes resväg och vi har höglagret vid vår anläggning i Landskrona. Alla förpackningar är lätta att hantera både återvinningsmässigt i kundens produktion och för slutkunden som enkelt kan sortera sina förpackningar på ett korrekt sätt.

Företaget har tillverkat termoformade förpackningar för den nordiska marknaden sedan 1968, har en stark miljöprofil, återvinner industrispill och kan tillverka nya förpackningar från återvunna plastförpackningar. Produktionen sker med den senaste produktionstekniken enligt FCCS 22 000.

– Vi är en kreativ och stark tillverkare som tar ansvar för hela utvecklingsprocessen, säger Thomas Olsson.

–  Vi har inga onödiga transporter och våra produkter lämnar ett minimalt klimatavtryck. Vi återvinner vårt industrispill samt producerar livsmedelsförpackningar som är både återvinningsbara och baserade på hundraprocent återvunna material.

 Besök Treform Packaging i Monter F01:20.

Artikeln är en del av vårt tema om SCANPACK 2022.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095