23948sdkhjf

Woodly in på finsk ledande närbutikskedja

Finska närbutikskedjan R-kioski har valt Woodlys värmeförseglingsbara påse som sin nya förpackning för takeaway-produkter. R-kioski är en franchisekedja med cirka 480 butiker i Finland som erbjuder sina kunder mat och dryck och andra dagligvaror och tjänster.

Woodlys värmeförseglingsbara påse är återvinningsbar och tillverkad av 100 % koldioxidneutralt och träbaserat Woodly-material. Förpackningarna är märkta med Woodly-logotypen som signalerar vad påsen är gjord av. Smörgåsar för take away i Woodly värmeförseglingsbara påsar finns tillgängliga i R-kioski-butiker över hela Finland från och med denna vecka.

 – Hållbarhet är en del av vår dagliga verksamhet. När vår värld förändras ser vi att vi måste gå mot ett nytt sätt att göra affärer, som passar in i framtiden och den Antropocena eran. Denna förändring är nödvändig inte bara för vår egen framgång, utan också för framtida generationer, för att skapa möjligheter för dem att leva ett bra liv. Vi vill föregå med gott exempel, och vi vill att hållbarhet ska vara tillgänglig för alla genom att ge våra kunder enkla och bekväma sätt att göra hållbara val. Som en del av vår hållbarhetsstrategi implementerar vi åtgärder som ger verklig förändring och erbjuder produkter som gynnar både människor och planeten. Woodlys förpackningar är ett bra exempel på våra åtgärder för att minska fossil plast, säger Ann-Charlotte Schalin, Communications, Sustainability & Talent Management Director på R-kioski.

För Woodly är samarbetet med R-kioski ytterligare en framgång och möjlighet att nå nya målgrupper med sitt innovativa material och introducera Woodly-materialet för finska konsumenter.

 – Alla känner till R-kioski i Finland. R-kioski är ett väletablerat varumärke i Finland och vi är glada över att vi får samarbeta och stötta R-kioski mot dess mål att ge konsumenter hållbara produkter, kommenterar Jaakko Kaminen, Woodly VD.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Interpack har laddat om
Smurfit Kappa tar storslam i WorldStar Awards
Unik forskning för hållbara förpackningar
Förpackningar drabbas av ytterligare pålagor
MM Eson Pac rustar för ökad produktion
Proseal firar 25 år av framgångar
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Plastforum SE
Recycling

Sänd till en kollega

0.141