23948sdkhjf

Ny tub för kosmetik och personlig hygien

Emballator Tectubes introducerar en ny innovativ tub, den här gången med en Twist off Reseal-förslutning. Med sin unika integrerade och återförslutningsbara twist off-kapsyl är tuben både för fler- och engångsanvändning.

– Den här nya tuben är lämplig för produkter som kosmetik och personlig vård. Den stora fördelen med den här återförslutningsbara tuben är att den är säker för resa när den är oöppnad men tillåter även användaren att försluta tuben för att säkerställa en fräsch produkt, säger Jim Johannesson, Sälj- och marknadschef på Emballator Tectubes.

Jämfört med likvärdiga förslutningsbar tuber minimerar den nya Twist off Reseal-tuben både material och energi. Den nya tuben är tillverkad med 100 procent grön el och i en produktionsprocess som uppfyller standarderna ISO 9001:2015, ISO15378:2017 och ISO 14001.

– Twist off Reseal-tuben är en del av vår Small Dose-serie, en serie med mindre tuber för ett mindre avtryck, men ett större intryck. Den är gjord i monomaterial, enkel att tömma och enkel att återvinna, säger Jim Johannesson.

Twist off Reseal-tuberna kan produceras i olika storlekar och volymer och flera material är tillgängliga.

 

Kort om Emballator

Emballator tillverkar förpackningslösningar för produkterinom segmenten livsmedel, kemiteknik, färg, läkemedel, hälsa, livsstil, kroppsvård och kosmetik. Företaget har cirka 900 anställda och en omsättning på drygt 2,5 miljarder SEK. Bolagen är indelade i tre affärsområden: Emballator Metal Group, Emballator Packaging Innovations och Emballator Packaging UK, med tillverkning vid tio produktionsenheter i Sverige, Finland och Storbritannien.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125