23948sdkhjf

Ny platschef på Rottneros Bruk

Sofia Hidén börjar som ny platschef på Rottneros Bruk vid årsskiftet. Hon har lång erfarenhet från ledande positioner inom skogsindustrin, med fokus på utvecklingsarbete och hållbarhetsfrågor. Närmast kommer hon från BillerudKorsnäs

– Sofia har en profil som passar perfekt för det skede Rottneros Bruk befinner sig och för vår framtida utveckling. Koncernen har gjort stora miljöförbättrande investeringar för att utveckla tillverkningen av CTMP-massa och Sofia är en duktig ledare med vana att leda i förändring, säger koncernens operativa chef Peter Sävelin.

Sofia Hidén har efter flera år i Stockholm flyttat tillbaka hem till Värmland. Rötterna finns i Säffle, och sedan ett år tillbaka bor familjen i Sunne.

–  Jag trivs med att jobba inom skogsindustrin, vi tillverkar hållbara produkter som efterfrågas och jag vill vara med och bidra till att Rottneros Bruk, med sin långa historia, fortsätter att vara en bra produktionsenhet i framtiden. Det känns spännande och roligt, säger Sofia Hidén, blivande platschef på Rottneros Bruk.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08