23948sdkhjf

Empack gör comeback

Packmarknaden blir officiell mediepartner till Empack 2023.

Den skandinaviska förpackningsmässan Empack kommer tillbaka 2023 och har valt Packmarknaden som sin prioriterad samarbetspartner på medieområdet.

– Packmarknaden står för hög kvalitet och närvaro i förpackningsbranschen och är en djupt respekterad och omtyckt mediekanal av alla aktörer i förpackningens värdekedja. Vi vill jobba med partners som står för samma höga kvalitet i utförande som Empack, så valet av mediepartner föll sig väldigt naturligt, säger Sofie Dagnelid, Affärsområdeschef på Empack.

Packmarknaden har ett långt och fruktsamt samarbete med Empack även historiskt och när allt nu återstartar efter pandemin har parterna återskapat ett vinnande team för att ännu en gång erbjuda förpackningsbranschen och dess kunder den bästa tänkbara mötesplatsen för utveckling och affärer den 4-5 oktober på Kistamässan i Stockholm 2023.

Empack “The Future of Packaging” har inför återkomsten 2023 bildat ett Advisory Board med erkänt kunniga profiler i branschen. Packmarknaden representeras i rådet av Per-Stefan Gersbro. Dessutom kommer Marcus Petersson, Chefredaktör på Packmarknaden, att medverka som moderator på scen i mässans omfattande och spännande seminarieprogram.

– Jag ser redan fram emot nästa års Empack och att få välkomna tillbaka alla branschens företag till Sveriges huvudstad. Empack är efterlängtat och har potential att attrahera ännu fler utställare från våra grannländer, inte minst kring Östersjön. Till Empack kommer köpstarka beslutsfattare som letar efter nya förpackningslösningar, inte minst för sin exportverksamhet. Mälardalen med Stockholm är centrum för svensk ekonomi, säger Marcus Petersson.

Packmarknaden är en del av Nordiske Medier, Nordens ledande fackpresskoncern med verksamhet i Danmark, Sverige och Norge och förmedlar genom tidningar, nyhetsportaler och event inom en rad industrier och branscher nyheter och insiktsfull information till beslutsfattare.

Empack är en del av Easyfairs, Europas ledande mässarrangör av regionala mässor, såväl B2B som publika mässor. Empack är Easyfairs äldsta mässa i Sverige och startades 2004 och hette då Pack & Emballage. Sedan 2012 arrangeras Empack på Kistamässan, som drivs av Easyfairs Group. Easyfairs Group driver också Malmömässan.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063