23948sdkhjf

Packaging Cup/Open spelas i augusti

Packaging Cup/Open är tillbaka på Forsgårdens GK i Kungsbacka den 19 augusti.

Fredagen den 19 augusti är det dags för den årliga Förpackningsgolfen och årets tävlingar äger rum på Forsgårdens GK i Kungsbacka. Bakom tävlingen står tidningen nord emballage och Svenska Förpackningsgillet med sponsorer och Packmarknaden är Mediepartner.

Forsgårdens GK är en klubb med anor från början av 1980-talet och vilar på gamla lagrar då klubben var arrangör av Scandinavian Master 1993 och 1996. Här finns idag sammanlagt 27 hål och den bana som Förpackningsgolfen avgörs på är Slottsbanan, en 18-hålsbana som kategoriseras som en öppen parkbana med seaside-karaktär, även om den ligger en bra bit från havet i östra Kungsbacka.

Detta för att den förhärskande västliga vinden alltid är i spel. Banan är utmanande för den som vill spela tufft, och samtidigt snäll för den lite mer försiktige. Generösa fairways, lätt att gå, inte speciellt kuperad. Korta avstånd mellan green och nästa tee.

Förpackningsgolfen består av två tävlingar i en och samma tävling. Lagtävlingen heter Packaging Cup och tävlingsformen är fyrboll/bästboll. Packaging Cup är för övrigt Sveriges äldsta branschgolftävling och firar i år 50-årsjubileum. Den individuella tävlingen heter Packaging Open Golf och är traditionell poängbogey. Förpackningsgolfen lockar alltid ”fullt hus” med spelare från förpackningsbranschen och dess kunder i hela Sverige.

Antalet platser är begränsade till 72 startande och starten sker alltså med kanonstart kl 09.00 fredag den 19 augusti på Forsgårdens GK i Kungsbacka.  Arrangörerna med sponsorer bjuder deltagarna på hela golfdagen, inklusive lunch och fika!

 Årets Förpackningsolf sponsrars av

Guldsponsorer: Lamina, EOC Group och PIAB

Silversponsorer: Festo, Super Dry, Tarapac, Nordisk Bioplastförening och Scanpack

 

Till tävlingens hemsida!

 Läs mer om Forsgårdens GK!

 Se en video från Förpackningsgolfen 2021!

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Förpackningsmässa i Shanghai öppnar igen
Lumene, UPM och Sabic i samarbete kring ny förpackning
Ny robotutbildning ska överbrygga kunskapsklyftan
SHI tror fortsatt starkt på helelektriska maskiner
Förhandlingar i Paris: ”Stort ögonblick”
Färdplan för morgondagens plastförpackningar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.128