23948sdkhjf

Ny tubserie för små doser

Emballator Tectubes introducerar en serie av mindre tuber. Serien inkluderar sex olika produkter i PE, konsumentåtervunnen aluminium och nytillverkad aluminium och vänder sig till applikationer för läkemedel och kosmetiska produkter.

– Produkter i den här nya serien har blivit framtagna med fokus på hållbarhet. De är alla gjorda i monomaterial vilket gör dem enkla att återvinna, säger Jim Johannesson, Sälj- och marknadschef på Emballator Tectubes.

Vid tillverkning har använts grön el och tuberna kan produceras i en mängd olika material, från plast i medicinska kvaliteter till aluminium. Produktionsprocesserna uppfyller standarderna ISO 9001:2015, 15378:2017 och ISO 14001.

–  Vår flaggskeppsprodukt i den här serien är vår nya Twist off Recap. Det är en tub med integrerad förslutningslösning. Den integrerade förslutningen reducerar materialanvändningen med 10 procent och den optimerade tillverkningsprocessen minimerar koldioxidavtrycke.

– Vi kommer att presentera det här nya sortimentet när vi deltar på Cosmetic Business-mässan i München den 1 och 2 juni. Vi är så glada att kunna prata med både befintliga och nya kunder om den här innovativa och hållbara tubserien, säger Jim Johannesson.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.125