23948sdkhjf

Ny tubserie för små doser

Emballator Tectubes introducerar en serie av mindre tuber. Serien inkluderar sex olika produkter i PE, konsumentåtervunnen aluminium och nytillverkad aluminium och vänder sig till applikationer för läkemedel och kosmetiska produkter.

– Produkter i den här nya serien har blivit framtagna med fokus på hållbarhet. De är alla gjorda i monomaterial vilket gör dem enkla att återvinna, säger Jim Johannesson, Sälj- och marknadschef på Emballator Tectubes.

Vid tillverkning har använts grön el och tuberna kan produceras i en mängd olika material, från plast i medicinska kvaliteter till aluminium. Produktionsprocesserna uppfyller standarderna ISO 9001:2015, 15378:2017 och ISO 14001.

–  Vår flaggskeppsprodukt i den här serien är vår nya Twist off Recap. Det är en tub med integrerad förslutningslösning. Den integrerade förslutningen reducerar materialanvändningen med 10 procent och den optimerade tillverkningsprocessen minimerar koldioxidavtrycke.

– Vi kommer att presentera det här nya sortimentet när vi deltar på Cosmetic Business-mässan i München den 1 och 2 juni. Vi är så glada att kunna prata med både befintliga och nya kunder om den här innovativa och hållbara tubserien, säger Jim Johannesson.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
DS Smith investerar 50 miljoner
Byte på vd-posten i Miller Graphics
Först i världen med pappersflaskor
Snapsen väger lättare på årets julbord
Brittisk termoformare ny licenstagare hos PulPac
Och vinnaren är…
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Plastforum SE
Recycling

Sänd till en kollega

0.113