23948sdkhjf

Årets Absolut är här!

Absolut dedikerar årets Limited Edition till HBTQ-rörelsen. Från och med den 1 juni ingår Absolut Rainbow i Systembolagets beställningssortiment. Flaskans design är inspirerad av mångfald och för tankarna till regnbågens färger som kommit att symbolisera rörelsen. 20 kr från varje såld flaska doneras också till Regnbågsfonden fram till och med den 31 augusti.

Absolut Vodkas engagemang för HBTQIA+ startade redan under 1980-talet i New York och har sedan dess varit en del av varumärkets DNA. Absolut Rainbow är en ny specialdesignad flaska som lanseras i en limiterad upplaga i samband med Pride-sommaren 2022.

Lagom till Pride 2022 har Absolut och Rscued också tagit fram en helt ny cocktail baserad på Rscued Lycklig och Absolut Rainbow. Lycklig är en lemonad gjord på räddade jordgubbar, citron, thaibasilika, rosépeppar och hallon.

Rscued är ett företag från Helsingborg som sedan 2015 arbetar med att minska matsvinnet. Av frukt och grönsaker som annars skulle ha slängts tillverkar Rscued juice, smoothies och chips. Det lilla som blir över komposteras och blir till blomjord. Även Rscued skänker 0,50 kr per såld Lycklig-flaska till Regnbågsfondens arbete för HBTQ-frågor.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
DS Smith investerar 50 miljoner
Byte på vd-posten i Miller Graphics
Först i världen med pappersflaskor
Snapsen väger lättare på årets julbord
Brittisk termoformare ny licenstagare hos PulPac
Och vinnaren är…
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Plastforum SE
Recycling

Sänd till en kollega

0.126