23948sdkhjf

Per-Stefan Gersbro + Empack = Sant

Per-Stefan Gersbro har valt att fortsätta sitt engagemang inom förpackningsbranschen och blir kvar som medlem i Empack Advisory Board 2023. Tillsammans med resten av teamet ser Per-Stefan till att Empack håller sig relevant och aktuell i förpackningsbranschen.

Per-Stefan har närmare 40 års erfarenhet från förpackningsbranschen och har haft flera framstående positioner i internationella förpackningsföretag och organisationer i Belgien, England, Schweiz och Sverige.

Han var initiativtagare till Packbridge där han under 5 år var VD. Idag är han verksam som konsult på Paccedo. Med ett omfattande nätverk har han utmärkta förutsättningar för det som idag utgör en väl etablerad kärna i Paccedos verksamhet, att genomföra och moderera konferenser, seminarier och andra interaktiva mötesplatser inom ett brett fält av områden, som till exempel hållbarhet, material, automation, design och konsumenttrender.

– Det som fascinerar mig mest med förpackningsindustrin är den breda kontaktytan mot nästan alla branscher. Att möta olika aktörer, som bjuder på ny kunskap, olika perspektiv och har tankar kring lösningar på dagens utmaningar berikar och inspirerar. Att bidra till att människor möts och nya idéer föds är det som driver mig, säger Per-Stefan.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
DS Smith investerar 50 miljoner
Byte på vd-posten i Miller Graphics
Först i världen med pappersflaskor
Snapsen väger lättare på årets julbord
Brittisk termoformare ny licenstagare hos PulPac
Och vinnaren är…
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Plastforum SE
Recycling

Sänd till en kollega

0.109