23948sdkhjf

Tag plats! Showtime!

Idag öppnar vi dörrarna till årets Pack Point Nordic på 7A Posthuset i Stockholm City. 150 deltagare från förpackningens värdefulla kedja av beslutsfattare strålar samman för att diskutera framtidsfrågor och föra utvecklingen mot en mer hållbar förpackningsanvändning framåt.

Programmet består av 16 talare som intervjuas på scen av Per-Stefan Gersbro och sedan kommer samman i paneldiskussioner med auditoriet som utfrågare. Sammanlagt fyra temablock om olika brännande aktuella ämnen för förpackningsanvändning avhandlas under dagen. I anslutning till konferensarenan finns också flera branschföretag och organisationer redo att bistå deltagare med deras frågor samt råd och tips.

–  Ja som vi har längtat att återigen få komma tillbaka till vår vackra huvudstad för att genomföra ännu ett Pack Point Nordic. När vi startade här 2016 hade vi en förhoppning att detta skulle bli en nationell arena för förpackningsutveckling och denna förhoppning har verkligen infriats, när vi nu efter en långvarig pandemi kommer tillbaka med en väldigt god uppslutning från alla led, samtidigt som vi omges av mörka moln med krigsmuller i horisonten, säger Per-Stefan Gersbro, projektledare för konferensen

Pack Point Nordic arrangeras av Packmarknaden i samarbete med branschorganisationen Livsmedel i Fokus. På plats finns även ett tiotal partnerföretag som visar sina produkter och tjänster.

Årets partnerföretag är FTI, Förpackningsinsamlingen, Stora Enso, Schur, Empack, Pacnova, RISE, Arta Plast, Returpack, Scanfill, Siegwerk, hl reprostugan, hl Repro och Shimadzu. 

Mediepartner som stöder konferensen är Dagens Handel, Kött & Chark, Fri Köpenskap, Livsmedel i Fokus och Food Supply.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Stora Enso gör bästa resultatet på två decennier
Holmen ökar investeringarna i Iggesund
Nytt sätt framställa papper
Pant ger ökad återvinning
Fullt fokus på CO2-utsläpp
Coveris köper svensk vindkraftsel
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Plastforum SE
Recycling

Sänd till en kollega

0.109