23948sdkhjf

Dags för konferens om bioplaster

Det drar ihop sig konferens i Nordiska Bioplastföreningen. Den 26 april arrangeras Nordic Bioplastic Conference 2022 i Köpenhamn.

Arrangörer är Nordisk Bioplastförening tillsammans med Plastindustrien i Danmark, IDA Polymer och Dansk Teknologisk Institut. Konferensen med flera experter och beslutsfattare på talarlistan kommer att ge deltagare en uppdatering av den absolut senaste och mest intressanta händelseutvecklingen inom bioplaster. Bland annat kommer bland annat marknads- och tillämpningsöversikter att delges, flera case studies att presenteras och input ges av beslutsfattare, forskare och andra experter.

Bland talarna märks bland annat representanter från välkända bioplastaktörer, forskningsinstitut, myndigheter, etcetera. Exempelvis kan nämnas European Bioplastics, Nova Institute, Walki, BASF, NatureWorks, Sulapac, Orkla, Svenska Naturvårdsverket och Danmarks miljöminister.

Konferensen pågår mellan kl. 08.30 och 17.00 och i deltagarpriset ingår frukost, lunch, kaffe och ”nätverksdrinkar”. Plats för konferensen är det ståtliga Industriens Hus vid Rådhusplatsen mitt i Köpenhamns centrum. Packmarknaden är på plats för att bevaka konferensen. Håll därför utkik i dessa spalter för en rapport därifrån.

För mer information och anmälan Klicka Här!

 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.093