23948sdkhjf

Nya hybridmodeller för etiketter

Många tryckpressleverantörer sörjer den inställda Labelexpo-mässsan som skulle ha hållits nu i april. Men ingen idé att gråta över spilld mjölk, resonerar Bobst, som istället bjuder in till webbinarier där de presenterar de nya modellerna av Digital Master för digitaltryck av etiketter.

Bobst kommer att dela alla funktioner och fördelar med den nya Digital Master-serien under två kommande webbinarier som hålls den 13 och 20 april. Är du intresserad kan du registrera dig för kostnadsfritt deltagande.

Bobst lanserar en ny allt-i-ett-linje med Digital master 340 och Digital Master 510. Med beprövad flexo-erfarenhet och den senaste innovativa bläckstråleutvecklingen förbättrar Bobst sin allt-i-ett, allt-inline-portfölj med den nya Digital Master-serien. De två nya hybridpressarna kommer att ändra sättet att tillverka etiketter, menar Bobst, som med lanseringen presenterar en helt digitaliserad och automatiserad produktionslinje, från tryckning till utsmyckning och skärning.

Digital Master-serien är dessutom baserad på en helt modulär och uppgraderingsbar arkitektur som gör det möjligt för kunden att bygga sin egen press och utveckla den över tiden. Vid två tillfällen ger Bobst möjligheten att lära sig allt om de nya tryckpressarna för etikettproduktion. Anmäl intresse på:

BOBST launches new All-in-One line up with DIGITAL MASTER 340 and DIGITAL MASTER 510 

– Utvecklingen inom etikettproduktion går mot att varumärkesägare söker efter konverterare som har förmågan att leverera snabbare, bättre och till mer konkurrenskraftiga priser. Bobst All-in-One-plattform möter detta behov eftersom digitalt tryckta etiketter kan produceras i hög kvalitet, med exceptionell produktivitet och till lägre kostnader, från korta till långa serier, säger Patrick Graber,  Strategic Marketing Manager, Bobst.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109