23948sdkhjf

Smurfit Kappa i partnerskap med Spitze

Smurfit Kappa ingår ett strategiskt partnerskap med Skottorpsbaserade Spitze AB för att utveckla och effektivisera erbjudandet inom förpackningar och förpackningslösningar.

Smurfit Kappa vill erbjuda sina kunder bästa tänkbara service inom alla delar som rör förpackningar och förpackningslösningar. När det gäller inpackning, resning av lådor och automation har detta fram till nu hanterats av en mindre enhet inom Smurfit Kappa.

För att bredda och effektivisera sitt erbjudande inleds nu en strategisk allians med maskintillverkaren Spitze AB, ett svenskt företag beläget längs E6 i höjd med Skottorp.

Mariette Lindsjö, Försäljningsdirektör för Smurfit Kappa Sverige & Norge kommenterar:

– Att ingå ett partnerskap med Spitze gör att vi kan fortsätta leverera effektiva, innovativa och starka förpackningslösningar till våra kunder. Samtidigt som det ger oss nya möjligheter att utöka vårt erbjudande.

Spitze designar och tillverkar förpackningsmaskiner och förpackningsautomation och är en etablerad leverantör med stark position på marknaden. Företaget ägs av ledningen som grundade företaget för omkring 15 år sedan och har idag cirka 40 anställda. Tillsammans med Spitze kommer Smurfit Kappa att kunna tillhandahålla förpackningslösningar för alla de behov kunderna har, men nu med en ännu starkare laguppställning.

Peter Kjellberg, VD för Spitze AB tillägger:

– Spitze har idag en stabil och komplett organisation som levererar långsiktiga helhetslösningar från installation till service och reservdelar. Synergieffekterna mellan vårt företag och Smurfit Kappa kommer att förenkla och skapa nya fördelar för kunderna.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065