23948sdkhjf

Han lämnar AFRY för Nordic Carton

Skånebaserade Nordic Carton AB som är en ledande förpackningsleverantör inom kartong och våtlimsetiketter har anställt Niclas Björkholtz som ny VD från och med den 4 april.

Niclas har en lång erfarenhet från branschen där han bland annat har jobbat på Smurfit Kappa i roller som platschef och dotterbolags VD. Närmast kommer han från AFRY där han ansvarat för en sektion med förpackningskonsulter och jobbat med omfattande projekt inom hållbara förpackningar.

– Kunderna ställer allt högre krav på hållbara förpackningar. Det skall bli fantastiskt kul att få leda ett företag som tillverkar förpackningar av de mest hållbara materialen, kartong och papper från den svenska skogen, berättar Niclas Björkholtz, tillträdande VD för Nordic Carton och tillägger:

– Nordic Carton är bara i början av en spännande resa; ambitionen är att fortsätta växa och bygga ett företag som ligger i framkant vad gäller både digitalisering och hållbarhet.

Nuvarande VD Claes-Göran Vigstrand har drivit verksamheten framgångsrikt och har skapat rejäl tillväxt i kombination med ökad lönsamhet.

– Vi tackar Claes-Göran Vigstrand för de stora insatser han gjort under sina år i företaget och önskar honom lycka till, samtidigt som vi ser fram emot att få utveckla företaget vidare tillsammans med Niclas Björkholtz, säger Per Lundeen, styrelseordförande i Nordic Carton.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078