23948sdkhjf

Ny tubserie utvecklad för kvinnor

Emballator introducerar en ny serie tuber utvecklad för kvinnor. Serien inkluderar fyra olika tuber och tre av dem är helt nya i sortimentet.

Alla tuber i Emballators Women Care-serie har en integrerad applikator vilket gör dem precisa och effektiva för applicering av den behandlande produkten, både ut- och invändigt, enligt Emballator.

– Vi är stolta att äntligen kunna lansera den här tubserien. Tuberna är både säkra och hållbara för användaren och miljön, säger Caroline Häggström, Sales Manager Healthcare på Emballator Tectubes.

Tuberna i Women Care-serien är tillverkade med grön el och kan produceras i en mängd olika material, från medicinska kvaliteter till gröna material. Alla produkter är tillverkade i mono-material vilket gör dem 100 procent återvinningsbara.

– Vår flaggskeppsprodukt i den här serien är vår Extended Long-neck-tub. En ny tub helt utvecklad för intimprodukter och som kan användas för ett brett område av applikationer från läkemedel till hälsoprodukter, förklarar Daniel Lundström, Ansvarig för produktutveckling på Emballator Tectubes.

Med ett brett storlekssortiment, smarta integrerade förslutningar och en produktionsprocess som uppfyller standarderna ISO 9001:2015, 15378:2017 och ISO 14001, hoppas Emballator Tectubes att det nya sortimentet kommer att tas emot positivt på marknaden.

– Vi har redan fått frågor om de nya tuberna från både befintliga och nya kunder. Vi ser fram emot att komma i kontakt med fler företag i detta marknadssegment och presentera dessa innovativa, hållbara och unika tublösningar, säger Caroline Häggström.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094