23948sdkhjf

Interpack har fått ny President

Interpacks rådgivande kommitté har valt ny President. Det ärt Markus Rustler, VD och koncernchef för Theegarten-Pactec GmbH & Co. KG. Markus Rustler var tidigare vicepresident för Interpack, som den senaste gången inte kunde äga rum på grund av pandemin. Nästa Interpack hålls 4-10 maj 2023.

På nya poster återfinns också Christian Traumann, Managing Director och Group CFO på MULTIVAC Sepp Haggenmülller SE & Co., KG och Roland Strassburger, VD för SCHÜTZ GmbH & Co. KGaA, som valdes till Vicepresidenter för det kommande interpack. Valet av samtliga kandidater var enhälligt.

Markus Rustler, som tillika är vice ordförande för förpackningsmaskiner i VDMA, går i sin fars fotspår. Erhard Rustler var President för interpack 2008 och 2011.

Med det första mötet i den rådgivande kommittén börjar den strategiska anpassningsfasen och faktiska innehållsförberedelser för det kommande interpacket. Interpack kommer att äga rum från 4 till 10 maj 2023 på Düsseldorfs mässcenter. Leverantörsmässan ”Komponenter – specialmässa för interpack” kommer att hållas parallellt med interpack på en central plats i mässcentret.

Anmälan till mässorna kan fortfarande göras på www.interpack.com och www.packaging-components.com. Det finns fortfarande monteryta men skynda på, det är nästan fullbokat, hälsar mässan.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.187