23948sdkhjf

Mondi lanserar kunskapscenter för wellkunder

Mondi introducerar tre nya kunskapscenter för sina kunder inom wellpappförpackningar. Centerna kallade ThinkBox etableras i första skedet i Tyskland, Tjeckien och Turkiet.

– Våra kunder står inför en snabbt föränderlig miljö som drivs av lagstiftning, snabb tillväxt eller har själva tydliga mål för att säkra sin konkurrenskraft. De söker klarhet och säkerhet, ofta samtidigt som klockan tickar. Vi byggde ThinkBox för att ge utrymme och professionell vägledning, och hantera alla aspekter av moderna förpackningsutmaningar, säger Armand Schoonbrood, COO Mondi Corrugated Solutions.

–  Vi erbjuder därför våra kunder denna unika ThinkBox-upplevelse för att hjälpa dem att uppfylla sitt nästa förpackningsmål eller få förståelse för de alternativ som stödjer deras vision.

ThinkBox har skapats för att stödja kunder från en mängd olika branscher i alla faser av deras strävan efter förbättrade wellpappförpackningar. Det är en kunskapspool som kontinuerligt fylls av industri- och hållbarhetsexperter och idéer och expertis från ett stort nätverk av prisbelönta designers. De tre första ThinkBox-sajterna finns i Mondi Bupak i České Budějovice, Tjeckien, Mondi Tire Kutsan, Turkiet och Mondi Ansbach, Tyskland.

Flaggskeppet ThinkBox vid en av Mondi Corrugateds e-handelsförpackningsnav – Mondi Bupak i Tjeckien – erbjuder 500 kvm utrymme för engagemang och delade upplevelser. ThinkBox på Mondi Ansbach i Tyskland har specialkompetens inom tunga förpackningar, medan Mondi Tire Kutsan i Turkiet är specialiserade på nya idéer för detaljhandelsmiljön och färskvaruförpackningar.

Som exempel på vad man som kund kan få hjälp med på de tre sajterna nämner Mondi:

  • Think Co-creation – individuella workshops för att lösa ett specifikt förpackningsproblem eller för att utforska hur man förverkligar visioner.
  • Think Skills – en mängd olika utbildningar och evenemang för kompetensöverföring.
  • Think Inspiration – interaktiva webbseminarier och insiktsevenemang.
  • Think Verification – prestandatester av förpackningslösningar.

– ThinkBox är inte bara en plats, utan också en uppslukande kreativ upplevelse med ett tydligt resultat. Processerna är utformade för att leverera en solid uppsättning alternativ på kort tid och erbjuda konkreta lösningar. Anläggningarna tillhandahåller den senaste testutrustningen för omedelbar proof of concept. Eventuella risker i produktens livscykel kan elimineras under designprocessen, säger Armand Schoonbrood.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.11