23948sdkhjf

Pack & Plast fick branschen att träffas

Packmarknadens första förpackningskonferens för året med fysiskt deltagande besökare hölls den 11 november i Malmö Slagthus. Nästan 100 deltagare, talare inkluderade, hade samlats för att diskutera framtida utmaningar för plastförpackningar på konferensen Pack & Plast. På länk följde ytterligare ett 100-tal deltagare konferensen.

Dagen leddes av moderator Per-Stefan Gersbro som i intervjuform lockade intressanta synpunkter ur dagens talare. Varje talarpass med 3-4 talare avslutades med en paneldebatt och under dagen hölls fyra talarpass med generösa pauser emellan med tid för deltagarna att träffas och prata. I anslutning till konferensen fanns också en utställning där fem deltagande partnerföretag fanns för att informera om sina tjänster och produkter. Huvudpartner till konferensen var FTI AB, och övriga partnerföretag var AFRY, Schur, Scanfill och Mobergs.

Dagen bjöd på många intressanta diskussioner och besked från beslutsfattare om hur utmaningarna med plastförpackningar ska tacklas i framtiden. Många tyckte också det var roligt att äntligen kunna träffas som igen och få möjlighet att talas vid i samma rum. Moderator Per-Stefan Gersbro var nöjd med utfallet av dagen.

– Vår programform med intervjuer och paneldebatt inbjuder till en levande diskussion mellan talare och deltagare i salongen och jag tror många fick svar på sina frågor om plastförpackningar igår, säger Per-Stefan Gersbro, och tillägger.

– Vi hann naturligtvis inte besvara alla, men dom frågor som kom in via chatten har våra talare lovat att besvara i efterhand så gott dom kan, säger Per-Stefan.

Hela konferensen spelades in och kommer att finnas tillgänglig för alla som hade anmält sig. Om du var en av dem som inte kunde vara med finns möjlighet att mot anmälningsavgift se den inspelade konferensen. Håll utkik på Packoplast.se. Filmen kommer att finnas tillgänglig om cirka en vecka.  

I Packmarknadens decembernummer och här på packnet.se kommer ni som abonnenter att  kunna läsa ett längre reportage om vad som sades på konferensen.

– Från arrangörsteamet riktar vi ett stort tack till alla som deltog på konferensen. På Packmarknaden planerar vi nu för vår nästa stora konferens Pack Point Nordic som hålls i Stockholm i maj. Vi kommer snart att presentera fler detaljer kring den konferensen, säger Marcus Petersson, Chefredaktör.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109