23948sdkhjf

Plastfrågan är glödhet – över 200 anmälda till PACK & PLAST

Att plastfrågan är glödhet är ingen överdrift, det visar bland annat nyhetsflödet inom ämnet under senare tid. Det kan vi också se i antalet anmälningar till årets PACK & PLAST som nu rusar uppåt!

Många undrar vad alla förändringar som är på gång kommer att innebära för den egna verksamheten och söker svar på hur framtiden ser ut för plastförpackningar, med nya krav på cirkulär design och ökad återvinning. Vilka styrmedel och vilken lagstiftning är att vänta. Vad måste jag känna till för att i tid kunna möta kraven. Utmaningarna är stora, men det är också möjligheterna.  

På årets PACK& PLAST, som är helt powerpointbefriad, bjuder våra gäster med sin expertkunskap på 15 olika perspektiv, i engagerande samtal och paneldiskussioner. Väl tilltagna pauser ger dig som är med på plats möjlighet till fördjupade diskussioner med såväl gästerna på scen som våra partners och varandra.

Även om energin som uppstår i en lokal med publik inte går att ersätta, kommer du som inte har möjlighet att vara på plats i Malmö att få ta del av precis samma scenprogram och har möjlighet att ställa dina frågor över chattfunktionen.

Programmet spelas in, så även om du skulle vara förhindrad att delta imorgon torsdag, kan du ta del av hela konferensen efteråt.

Fortfarande återstår något dygn still start och anmälningssidan är fortfarande öppen. Skynda och anmäl dig på packoplast.se

PACK & PLAST är ett arrangemang av Packmarknadens eventavdelning som under mottot Kunskap & Möten för samman alla som vill påverka och uppdatera sig om förpackningarnas utveckling. Årets PACK & PLAST hålls precis som förra året på Slagthuset i Malmö, med den stora skillnaden att vi i år även kan träffas fysiskt. 

Se mer om eventet

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.328