23948sdkhjf

Ytterligare agentur till Protec Scandinavia

Från den 1 november 2021 är Protec Scandinavia distributör för Lindner Washtech i Norge, Sverige, Finland och Island. I avtalet ingår dock inte Lindners shredders.

Protec Scandinavia, med bas i Trondheim och Värnamo,  blev i somras en del av tyska K.D Feddersen. Detta innebar att Protec nu får ytterligare en agentur till sin portfölj av maskin- och utrustningstillverkare som redan innehåller bland andra Erema, Krauss Maffei, Piovan, Rapid Granulator och Weima.

Lindner Washtech tillverkar industriella tvätt- och sorteringslinjer för plastfilm och hårdplast. Företaget etablerades 2013 som ett systerbolag till privatägda Lindner Recyclingtech Gmbh.

Genom distributionsavtalet med Lindner Washtech anser Protec Scandinavia att den sista viktiga biten nu är på plats i företagets pussel att bli en "one stop"-leverantör av maskiner, utrustning, lösningar och finansiering till den skandinaviska plaståtervinningsindustrin.  

- Nu är vi återigen helt kompletta, och på en mycket större marknad än tidigare, säger Per Skjevik, vd för Protec Scandinavia och chef för återvinningsteamet.  

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.125