23948sdkhjf

Nya innovationer för förpackning av läkemedel

Emballator erbjuder ett brett sortiment av förpackningar för läkemedel. När företaget deltar på Pharmapack-mässan i Paris visar Emballator nya förpackningsinnovationer.

När det är läkemedel som ska förpackas gäller strikta säkerhets- och hygienkrav. Emballator har expertis kopplat till regler och lagar som styr hanteringen av läkemedel.

– I vår Pharmapack-monter kommer vi att presentera vårt breda sortiment av läkemedelsförpackningar. Vi erbjuder förslutningar designade för läkemedel, tuber i både aluminium och plast, flaskor, dunkar och burkar i metall. Vi kan, tillsammans med våra kunder, utveckla pharma-förpackningar unika för just deras behov, säger Ulf Nicklasson, VD Emballator Packaging Innovations.

Emballator samarbetar nära kunder och läkemedelsindustrin för att tillsammans utveckla de framtida förpackningslösningarna för läkemedel. Samtliga förpackningar uppfyller höga krav på kvalitet, hygien och spårbarhet. Allt arbete utförs i enlighet med Good Manufacturing Practice (GMP), renrumstillverkning och ISO-certifieringar.

– Vi arbetar alltid med att utöka vårt erbjudande, både på våra utvecklingsavdelningar och i vårt innovationscenter. Besökare på Pharmapack kommer att kunna prata med oss och se nya innovationer inom förslutningar och tuber, alla designade för läkemedelsanvändning, säger Ulf Nicklasson.

Pharmpack som i år blivit framflyttad på grund av Corona startar imorgon den 13 oktober och pågår i två dagar. Pharmapack är en årligt återkommande konferens och utställning där nya förpackningar och leveranssystem för läkemedelsindustrin presenteras. Här ställer företag ut produkter och presenterar tjänster och sitt know-how för beslutsfattare i läkemedelsindustri, biofarmaceutiska laboratorier, institutioner och hälsovårdsmyndigheter.

Konferensen hålls på en hög expertnivå och leds av världsberömda specialister som tar upp frågor som rör förpackningar av läkemedel och hälsoprodukter. Pharmapack Awards delas ut på konferensen och belönar läkemedel, hälsoprodukter och medicintekniska produkter vars förpackning avsevärt bidrar till korrekt användning av läkemedel.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.093