23948sdkhjf

Lakritsfabriken lanserar ny produktserie

Lakritsfabriken i Ramlösa lanserar ytterligare en serie produkter och utökar sortimentet med mer chokladdragerad lakrits i ny förpackning. Serien är inspirerad av vackra platser i Sverige och har även fått namn av platserna.

Lakrits och choklad har blivit en mycket omtyckt kombination som tagit lakritsvärlden med storm. Den trendiga kombinationen har blivit en storsäljare i Lakritsfabrikens sortiment och utökas nu i ett nytt format.

De nya produkterna kommer att paketeras i burkar fyllda med 150 gram lakrits.De stilrena burkarna är klädda i design av Mia Stolpe som Lakritsfabriken haft ett nära samarbete med sedan 2018 samt ett svart elegant lock som försluter burken.

– Med dessa burkar tilltalar vi en annan publik. Burken är enkel att placera i butik och passar perfekt som present eller att unna sig själv. Självklart är det fortfarande glutenfritt och gelatinfritt! Vissa kunder föredrar burkar framför askar som produkterna också finns i, detta gör att vi kan konkurrera bättre med andra aktörer på marknaden, säger Josefine Bolin, Försäljningschef på ScandChoco.

Till att börja med kommer serien innehålla tre olika smaker, men kommer även utökas med säsongsprodukter till både jul och påsk.

 Seriens innehåll:

 Sofiero – Saltlakrits dragerad med mjölkchoklad, lakritspulver och salmiak.

 Gamla Stan – Saltlakrits dragerad med nougat och kakaopulver.

 Höga kusten – Saltlakrits dragerad med karamelliserad mjölkchoklad, havssalt och rålakrits.

Lakritsfabriken i Ramlösa ägs och distribueras på den svenska marknaden av ScandChoco AB.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094