23948sdkhjf

Tillväxt skapas i det fysiska mötet

Välkommen till ett nytt nummer av Packmarknaden. Vi är tidningen som följer utvecklingen på den expansiva förpackningsmarknaden. Jobbar du med förpackningar så är det Packmarknaden och vår dagliga nyhetssajt Packnet, du ska ha. Vi arrangerar också ett flertal event. Näst på tur står Pack & Plast, en endagskonferens om plastförpackningar i vår sydliga huvudstad Malmö, den 11 november. Mer information om denna dag finner du i detta nummer och på hemsidan: packoplast.se.

Samhället börjar åter att återgå till det normala efter månader av pandemi. Vi märker fortfarande stor försiktighet från många företag att släppa iväg sina anställda till fysiska möten, men det är viktigt att vi nu alla tar ansvaret för att hjulen åter börjar rulla som vanligt, på samma sätt som vi tog ansvaret att avskärma oss från omvärlden och den närmaste omgivningen, när detta krävdes.

”Vi ska vara modiga i såväl framgång som motgång.

Visst är det fortfarande många företag som lider av ekonomisk skada efter pandemin och vill hålla hårt i pengarna för att ta igen förlorade månader, men det kan få kontraproduktiva effekter. Vi ska vara modiga i såväl framgång som motgång. Inga Zoomsamtal eller Teams-konferenser överträffar det fysiska mötet, där vi knyter personliga kontakter och kan bygga nätverk, förmedla egna budskap och fånga upp ny information. Det är genom kontakter vi bygger en värld av tillväxt och dessa skapas i det fysiska mötet.

Pack & Plast i november blir en av branschens första fysiska mötesplatser sedan Covid-19 slog klorna i oss i mars 2020. I Tyskland arrangeras den första förpackningsmässan med fysiska besökare när jag skriver detta i slutet av september. Och i början av oktober träffas danska och svenska tryckexperter på konferensen Absolute Flexo Future på hotell Tylösand i Halmstad. Jag hoppas att jag träffar någon av er där, men framförallt hoppas jag att vi ses på Pack & Plast i Malmö. Som talare medverkar flera av de absolut tyngsta experterna och makthavarna för plastförpackningars framtida öde. Missa inte detta historiska tillfälle att vara med när och där det händer. Bli först med det senaste.

Vi ses på Pack & Plast!

Se mer om eventet Artikeln är en del av vårt tema om LEDAREN.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.127