23948sdkhjf

Ny ikonisk flaska från Absolut

Absolut presenterar sin nya limited-edition flaska. Flaskorna är en mångårig tradition och flera av dem betingar idag ett värde i samlarkretsar. Hur det blir med årets flaska återstår att se.

Absolut lanserar nu årets limited-edition flaska, Absolut Voices, en safirblå flaska i unik design med illustrationer av expanderande ljudvågor, tillverkad av 80 procent återvunnet glas.

Lanseringen av Absolut Voices är en hyllning till alla som vågar gå sin egen väg och göra sin röst hörd, menar Absolut. Den nya limited-edition flaskan finns i begränsad upplaga och är tillgänglig från och med den 4 oktober.

– Årets limiterade upplaga handlar om att hylla mångfald och olikheter. Vi har genom åren gjort allt från att kämpa för internationella konstnärer och aktivister på 80-talet, till vårt mångåriga stöd för LBTQ+ -samhället. Vi inspireras kontinuerligt av idén att världen blir en bättre plats när människor med olikheter möts, delar fina stunder tillsammans och lyfter varandra. Det är vad Absolut Voices handlar om, säger Pia Hägglöf, Senior Brand Manager Absolut.

Absolut Voices är inte smaksatt utan innehåller klassisk Absolut Vodka, tillverkad av råvaror från leverantörer i södra Sverige och finns i limiterad upplaga i Systembolagets beställningssortiment.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.08