23948sdkhjf

Lyssna på Mattias Philipsson om Site Zero

Svensk Plaståtervinning AB har på kort tid blivit en maktfaktor i förpackningsindustrin. Företaget har med stöd av politiska beslut satt agendan för hur plastförpackningar ska vara utformade i framtiden på den svenska marknaden.

Till konferensen Pack & Plast i Malmö den 11 november kommer Mattias Philipsson, företagets VD. Nyligen beslutade företaget om en gigantisk satsning på plaståtervinning i företagets anläggning i Motala, kallad Site Zero. Vi ställde fyra korta frågor till Mattias Philipsson.

Välkommen som talare till Pack & Plast i Malmö Mattias, vad kommer du att prata om?

Säkert en hel del om Site Zero och hur den anläggningen kommer förändra förutsättningarna för plaståtervinning i Sverige och världen.

Är det någon särskild fråga du vill adressera?

Jag vill belysa sambandet mellan återvinning och klimatpåverkan och att det är skillnad mellan linjär och cirkulär återvinning.

På vilket sätt har ni som företag störst möjlighet att göra hållbarhetsmässig skillnad?

Genom att fortsätta leda utvecklingen kring plaståtervinning, dela kunskap och vara transparenta i så hög grad som vi någonsin kan.

Beskriv dina förväntningar på konferensen!

Jag ser fram emot fysiska möten med gamla och nya vänner och kollegor i branschen som jag saknat under Coronapandemin.

 Har du inte anmält dig än? Pack & Plast blir årets första fysiska branschevent. Det får du bara inte missa! Ta mig till Pack & Plast!

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125