23948sdkhjf

Första Master DM5 för I.B.E.

Den italienska etikettproducenten I.B.E. installerar sin första Bobst Master DM5.

Det italienska tryckeriet bestämde att allt-i-ett-allt-i-ett-etikettpressen skulle vara den perfekta investeringen för att optimera etikettproduktionen vid sin högmoderna anläggning i Verderio, i provinsen Lecco, Italien.

 I.B.E. S.r.l. producerar självhäftande etiketter, flerskiktsetiketter och krymphylsor för ett stort antal kunder inom livsmedels-, vin- och livsmedelsolja, hushåll och personlig vård samt industrisektorer, både i Italien och internationellt. Den högautomatiserade Bobst Master DM5 valdes för att göra det möjligt för företaget att möta kraven på snabbare omställning, mer flexibilitet, kortare körningar och besparingar i kostnader och tid och mindre spill.

Master DM5 konfigureras för varje kunds krav, med flexostationer och efterbehandlingsenheter som kompletterar UV -bläckstrålepressen för inline-etiketttillverkning. I.B.E. drog full nytta av DM5: s modularitet och utrustade den med en hel kittet av tilltryck och skärande alternativ, vilket innebär att företaget kan producera det bredaste utbudet av applikationer på pressen.

 

Om Bobst

Bobst är en världsledande leverantör av maskinutrustning för bearbetning av material, tryck- och konvertering och tjänster för etikettproduktion, flexibla förpackningar, vikkartonger och wellpapp.

Företaget grundades 1890 av Joseph Bobst i Lausanne, Schweiz, och har närvaro i mer än 50 länder, driver 19 produktionsanläggningar i 11 länder och sysselsätter mer än 5 600 personer runt om i världen. Företaget redovisade en konsoliderad omsättning på 1,372 miljarder CHF för året 2020 (drygt 12,8 miljarder SEK).

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094