23948sdkhjf

Mettler-Toledo öppnar upp sitt nya forskningscenter

Mettler-Toledo som nyligen invigde sitt nya forskningscenter Global Centre of Excellence slår nu upp dörrarna till ett Öppet Hus. Livsmedels- och läkemedelstillverkare och förpackare ges möjlighet att personligen eller virtuellt besöka det nya globala huvudkontoret för röntgeninspektion i Royston, Hertfordshire, och kan delta i ett antal seminarier, livedemos och konsultationer. 

Mettler-Toledo Inspections nya tillverkningsanläggning för röntgensystem i Royston, Hertfordshire banar vägen för fortsatt tillväxt under de kommande årtiondena. Anläggningen som uppförts på en mark av 1,4 hektar ökar företagets tillverkningskapacitet i Storbritannien med mer än 80 % och gör det möjligt att hantera flera utvecklingsprojekt samtidigt. Här görs också investeringar för förbättrad  kundupplevelse med nya testrum för fabriksacceptans och ett produktionsobservationsområde.

 Det covid-säkra eventet hålls den 6 och 7 oktober 2021, och ger varumärkesägare, tillverkare och förpackningsentreprenörer inom livsmedel och läkemedel möjlighet att få se de senaste innovationerna och bästa praxis inom röntgen, metalldetektering, checkvägning samt visionsinspektion och därtill prata med en expert från Mettler- Toledo om sina specifika produktinspektionsbehov och utmaningar. 

 Tillverkare och förpackningsentreprenörer kan boka en kostnadsfri och personligt anpassad konsultation, antingen virtuellt eller på plats, och därmed ge sina team möjlighet att ta del av Mettler-Toledos expertkunskap inom områden som efterlevnad, produktsäkerhet och digitalisering.  

 Mitt i centrum står Mettler Toledos senaste produktinnovationer med personligt anpassade liveuppvisningar av det nya metalldetekteringssystemet, en ny röntgeninspektionsmaskin såväl som de senaste checkvågarna i C33 serien med FlashCell-lastceller och ProdX-programvaran för datahantering. 

I eventet ingår dessutom två utbildningsseminarier som båda körs mellan kl. 8.00 och 14.00 på sina respektive dagar:

– Det känns verkligen upplyftande att officiellt få öppna och visa upp vårt nya Global Centre of Excellence för röntgeninspektion vid vårt öppna hus för produktinspektion. Det nya globala huvudkontoret har utvecklats specifikt för att bli Mettler-Toledos huvudnav för forskning och utveckling samt tillverkning inom röntgeninspektion. Den väsentliga investeringen vi har gjort i röntgeninspektionsverksamheten är en del av de strategiska utvecklingsplanerna och ett svar på kundernas efterfrågan på ständig konstruktionsutveckling av röntgeninspektionsteknik för att förbättra produktsäkerheten, säger Niall McRory, Global Key Account Manager vid Mettler-Toledo Product Inspection. 

– Sedan ett och ett halvt år tillbaka har det uppenbarligen varit svårt att träffa nya och befintliga kunder och vi ser verkligen fram emot att få interagera med dem på nytt, i person eller virtuellt, vid vårt öppna hus i vårt nya Global Centre of Excellence i oktober tillade Niall McRory.

För mer information, besök www.mt.com/pi-open-house-2021

 

 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094