23948sdkhjf

Imorgon avgörs Packaging Cup/Open

Imorgon torsdag avgörs Packaging Cup och Packaging Open Golf på Allerum GK. Tävlingen lockar som vanligt många spelare och i år kommer närmare 90 spelare till start.

Tävlingen bevakas av tidningarna Packmarknaden och Nordemballage och Förpackningsgillet är som värd också med i teamet som servar spelarna under tävlingen. Tävlingen hade heller inte varit möjlig utan ett antal sponsorer. Huvudsponsor är Piab och övriga sponsorer är Eurostat, Festo, manroland Goss, Nordial Adhesive, Super Dry och Tarapac.

– Stort Tack till våra sponsorer som gör tävlingen möjlig och för många i branschen att träffas under trevlig samvaro. Det är glädjande att det även i år är så stor uppslutning, att man tar sig tid att träffas och umgås fysiskt. Golf är en av de få aktiviteter som under pandemin har kunnat fortgå utan allt för stora inskränkningar, säger Marcus Petersson, Packmarknaden.

Väderprognosen säger att det blir lite regn och blåst imorgon, men det är ingenting mot det oväder som professionella damspelare, som gick banan i förra veckan, fick utstå.

– Tävlingen gick med nöd och näppe att genomföra, det var verkligen tuffa förhållanden. Nu har vi haft några dagar med uppehåll och endast lätta skurar i Helsingborg så banan i Allerum är i mycket god kondition. En tunnare vind-/regnjacka är att rekommendera, men det har ju alla golfare alltid i bagen.

Efter avslutad rond som börjar med kanonstart kl 09.00 blir det gemensam lunch och prisutdelning i klubbhuset. Ni som deltar glöm inte att ta med något till prisbordet, hälsar arrangörerna.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094