23948sdkhjf

Rekordantal bidrag till ScanStar!

Förra veckan samlades juryn i ScanStar för att bearbeta dom bidrag som kommit in till tävlingen. Man kan konstatera att den stora nordiska förpackningstävlingen ScanStar växer.

Tävlingen hålls varje år och denna gång är Svenska Förpackningsgillet värd för tävlingen. Värdskapet för ScanStar roterar bland de Nordiska Förpackningsföreningarna. Årets prisutdelning är tänkt att ske i samband den aktivitet som planeras av Svenska Mässan för att högtidlighålla Scanpack som skjutits fram till 4-7 oktober 2022.

Till årets ScanStar har inte mindre än 32 tävlingsbidrag inkommit till tävlingen från 19 olika företag.

– Det är rekord i antalet tävlande bidrag. Fantastiskt roligt! Juryn, som består av seniora specialister från alla nordiska länder med kompetenser inom alla förpackningsområden, har haft ett digert arbete under sommaren, säger Mikael Gällstedt, Sverige representant i Svenska Förpackningsgillet och tillika ordförande i juryn.

Tävlingsbidragen har antingen designats, producerats eller marknadsförts i något av de Nordiska länderna. Nästa vecka presenteras vinnarna i årets ScanStar och prisutdelningsceremonin på Pre-Scanstar hålls den 17 november. Eventet sänds live som ett webinar och kommer kunna följas av alla.

Vinnande bidrag i ScanStar kvalificerar att mot en avgift även tävla i WorldStar, där vinnande bidrag från andra länders och regioners förpackningstävlingar deltar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094