23948sdkhjf

Modulpacs utbyggnad nu klar

I dagarna kommer Modulpac att färdigställa sin nya produktionshall och bara för någon månad sedan togs det nya tillbyggda lagret i drift.

Utbyggnaden är på totalt cirka 2 000 m2 och består av ytterligare ytor för produktion, lager, labb med mera. Ett vattentorn för sprinkler samt större asfalterade ytor för lastning/lossning och truckar tillkommer.

– Anledningen till nybygget är att vi under senaste året fått in många nya kunder, både större och mindre och med detta många nya affärer av varierande storlek, säger Försäljningschef Marie Rosholm Englund.

– Vi har även under pandemin jobbat med att ta fram en del nya återvinningsbara standardprodukter för att bredda våra sortiment och bättra vårt erbjudande till kund. Idag finns våra kunder över hela världen, med fokus på Europa. Vi exporterar ungefär hälften av vår totala produktion utanför Sveriges gränser.

Det går bra för Modulpac, även om man har känt av att det finns en generell plastbrist på marknaden och att priserna på det mesta rusat i höjden.

– Vi jobbar vidare och är övertygade om att alla våra investeringar hela tiden vässar oss och vårt utbud, vilket ger oss en stark position på marknaden och gör oss konkurrenskraftiga i hela Europa, avslutar Marie. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078