23948sdkhjf

Multivac inleder samarbete med Italianpack

Tyska Multivac har inlett ett strategiskt samarbete med italienska Italianpack inom trågförseglare. Avtalet kombineras för Multivac med en köpoption för 25,1 procent av aktierna i Italianpack S.p.A. med en löptid på tre år.

Italianpack, grundat 1988 i Como, Italien, är en växande tillverkare av trågförseglare med höga kvalitets- och prestandakrav, som distribuerar sina produkter över hela världen både via ett återförsäljarnätverk och direkt. Företaget sysselsätter cirka 70 personer och omsatte 13,7 miljoner euro 2020.

– Italianpack har varit framgångsrika på marknaden i många år. Vi ser fram emot samarbetet inom affärsområdet trågförseglare, så att vi kan utnyttja våra respektive styrkor på bästa möjliga sätt till fördel för våra kunder, säger Christian Traumann, Group President för Multivac och Tomaso Petrini, VD för Italianpack.

Som en del av samarbetet kommer mindre modellserier av Multivac-märkta traysealers tillverkas av Italianpack och börja säljas genom Multivacs globala försäljnings- och servicenätverk. Med sina mer än 85 dotterbolag och marknadstäckning i 165 länder har Multivav en idealisk position för att bidra till en framgångsrik marknadsföring av Italianpacks traysealers över hela världen, menar företagen.

Båda företagen är övertygade om att detta kommer att göra det möjligt för dem att betjäna sina respektive kunder som ännu bättre samarbetspartners

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079