23948sdkhjf

Öppnade nytt HK med FoU-labb

Inkjetspecialisten Xaar invigde i sommar ett nytt huvudkontor i Cambridgeshire med en ceremoni som leddes av ordförande Andrew Herbert, VD John Mills, CFO Ian Tichias och VD:n för Printhead Business, Graham Tweedale, tillsammans med medlemmar i teamet.

Den nya anläggningen ligger på Cambridge Business Park, i Waterbeach, Cambridgeshire, och rymmer Xaars ekonomi-, HR-, juridiska och marknadsföringsfunktioner, samt ett nytt specialbyggt FoU-laboratorium. De nya kontoren är särskilt utformade för att förbättra arbetsmiljön för teamet och omfattar också Xaars engagemang för flexibelt arbete för anställda.

Kontoren ger också ett betydligt minskat koldioxidavtryck för Xaar eftersom det fokuserar på sina hållbarhetsmål i hela verksamheten.

Även om Waterbeachs huvudkontor innehåller de flesta företagsfunktionerna kommer tillverkningsanläggningen i Huntingdon att förbli en viktig del av Xaars engagemang för innovation, kundsamarbete och nya marknadsmöjligheter, när man bygger vidare på Xaars senaste lanserade varumärke  ImagineX -plattformen och fortsätter att fokusera på utvecklingen av bläckstråle-teknik för tryckproduktion världen över.

När John Mills öppnade det nya huvudkontoret sa han;

– Vi är stolta över vårt arv i Cambridgeshire och våra nya kontor kommer att ge den bästa arbetsmiljön för att hjälpa oss att fortsätta driva den globala utvecklingen av användning av industriell bläckstråleteknik världen över.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.114