23948sdkhjf

Reifenhäuser Group slår ihop

Reifenhäuser Group slår samman sina affärsenheter för blåst film Reifenhäuser Blown Film och Reifenhäuser Blown Film Polyrema. Bolagen har hittills fungerat oberoende av varandra men för att klara tillväxten slås bolagen nu ihop för att bilda ett gemensamt varumärke, Reifenhäuser Blown Film.

Den nya affärsenheten kommer att ge mer hävstång för att utveckla ny teknik för standard- och specialtillverkning av verktygsmaskiner för blåst film och gäller från och med den 1 juli.

Bernd Reifenhäuser, VD för Reifenhäuser-koncernen, säger:

– Vi har spännande uppgifter att lösa, särskilt när det gäller digitalisering av produktionen av blåst film och resursbesparande användning av plast i enlighet med konceptet med en cirkulär ekonomi. Gemensamt kan vi sedan påskynda utvecklingen i den här riktningen utan interna hinder och detta kommer också att ge våra kunder enorma fördelar.

De gemensamma verkställande direktörerna för den sammanslagna affärsenheten Reifenhäuser Blown Film är Dr. Andreas Neuss och Marcel Perrevort. Båda har flera års erfarenhet av ledande befattningar inom Reifenhäuser-koncernens affärssegment för blåst film.

  

Kort om Reifenhäuser Group

Reifenhäuser-koncernen är tillsammans med sina högt specialiserade affärsenheter den ledande leverantören av innovativ teknik och komponenter för extrudering av plast. Företaget grundades 1911 och är en global leverantör av högteknologiska lösningar med 1 600 anställda. Koncernchefen är Bernd Reifenhäuser.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.101