23948sdkhjf

Ny förpackningsserie för hemleveranser

AR Packaging har utvecklat ett sortiment av fiberbaserade livsmedelsförpackningar som alla är optimerade för hemleverans.

Sortimentet innehåller olika menylådor, leveransbrickor och mugghållare. De levereras platt till restaurangerna och stöder effektiv lagring tills de är resta och fyllda. Hög förpackningsstabilitet gör dem lätta att stapla efter påfyllning och de integrerade delarna och handtagen förenklar ytterligare hantering. De olika förpackningarna kan tryckas på både in- och utsida, för att stödja varumärke och konsumentkommunikation.

Alla hemleveranslösningar är utformade för att motsvara typiska kylväskor och passar 90 % av de vanliga termopåsarna på marknaden och ger därmed maximal platsanvändning och effektivitet. Förpackningarna är vätskesäkra och lätta för konsumenten att plocka ut ur termopåsen och ger därmed en hygienisk kontaktfri leverans från distributören. Produktsäkerhet uppnås med smart designade garantiförslutningar.

Leveransserien Home erbjuder enkel öppning och åtkomst till maten och är utformad för att ta minimalt med plats när den kasseras. Baserat på kartongfibrer från hållbart förvaltade skogar undviks användningen av plast och förpackningarna kan återvinnas i pappersströmmen.

– Vi har en lång erfarenhet inom livsmedelssektorn och utökar nu vårt erbjudande med detta sortiment av lösningar utformade för det växande antalet hemleveranser, säger Yoann Bouvet, försäljningschef Food Service på AR Packaging.

– Konceptet tillgodoser behoven från inte bara restaurangoperatörer och konsumenter, utan också de utmaningar distributörerna har haft.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.156