23948sdkhjf

Pack Point Nordic startar på torsdag

Nu är det bara två dagar kvar till årets stora förpackningskonferens i Stockholm, Pack Point Nordic som livsesänds den 27 maj mellan kl 10.00-15.00. På konferensen deltar några av Sveriges ledande förpackningsexperter och beslutsfattare i förpackningens värdekedja.

Konferensen leds av moderator Per-Stefan Gersbro som kommer att intervjua paneldeltagarna på scen från en studio i Stockholm.

Hallå Där Per-Stefan Gersbro, moderator för Pack Point Nordic, hur känns det så här ett par dagar före sändningen i Stockholm?

Alltid lika spännande och inspirerande, när alla pusselbitar är på plats och det allra roligaste och mest givande återstår, själva konferensen! 

Pack Point Nordic har blivit en institution i förpackningsSverige där ledande företag och beslutsfattare träffas för att diskutera riktlinjerna för förpackningsutvecklingen med fokus på olika ämnesområden. Kan du nämna något som man som besökare kan förvänta sig att få veta och kanske ta med till sin egen arbetsvardag?

 Här finns absolut något för alla. Utvecklingen accelererar, tekniken erbjuder nya möjligheter, våra preferenser som konsument förändras, klimatutmaningen och andra hållbarhetsaspekter ökar kraven på alla aktörer i värdecykeln för förpackade produkter. Pack Point Nordic erbjuder en ”provsmakningsmeny” av viktig kunskap i koncentrat, som är matnyttig för de flesta.    

 Varför tycker du Pack Point Nordic är en måste-konferens man inte ska missa?

 Därför att konferensen utgör det mest effektiva sättet att uppdatera sig på allt viktigt som påverkar dig med intresse inom förpackningsområdet.

 Kan du säga vilken typ av besökare som har anmält sig till konferensen?

Det är personer från handel, varumärkesägare, förpackningsproducenter och andra leverantörer inom förpackningsområdet. Men också forskare och studenter. Många arbetar aktivt med inköp, marknad, utveckling och hållbarhetsrelaterade frågor.  

Konferensen är för första gången helt digital för besökare som en följd av Covid-19-restriktionerna. Vad är dina egna förväntningar på konferensen på torsdag?

Vad gäller mötet med våra gästande experter på scen är det i princip ingen skillnad. Med något enstaka undantag är alla på plats och jag kan utlova spännande och inspirerande samtal och diskussioner.  

Som vanligt finns flera företag som partner till konferensen. RISE är ny huvudpartner till konferensen och deltar också i paneldebatter på scen. Hur ser du på RISE medverkan?

RISE är världsledande vad gäller forskning och industriella tillämpningar inom många områden, med ett mycket stort engagemang inom förpackningsområdet. Deras bidrag till konferensen, både som partner och med sin kunskap på scen, kan inte underskattas.       

Vad ser du mest av allt fram till just nu?

Att möta våra inbjudna experter på scen och känna energin i samtalet. Det finns inget som slår det!

Tack Per-Stefan och Lycka till på torsdag!

Anmälan till Pack Point Nordic är öppen! Investera i din kunskap om förpackningar. Anmäl dig på packpointnordic.se.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.086